SublieM 60


 
Oplage: 180
Verschijning: februari 2010
Aantal pagina's: 36
 

 

 
Inhoud:
 
De Maserati met de achterlampen van de SM
Hij is zeldzaam, de Maserati Kyalami, en heeft dezelfde achterlichten als de Citroën SM. We duiken in de geschiedenis van deze bijzondere, hoekige Maserati met SM-roots.
 
Portierruiten
Ze sluiten niet altijd even goed, even snel, maar daar zijn oplossingen voor. Het geeft wat werk maar het resultaat is zeker de moeite waard.
 
1971 Citroën SM uit Lyon & Met SM in de Tulpenrally
Twee nieuwe clubleden stellen zich voor en berichten over de aanschaf van hun SM, de evenementen waaraan ze deelnamen en uiteraard de oorzaak van hun liefde voor de SM.
 
Clubmeeting bij Meilenwerk
Een verslag van de clubmeeting bij Meilenwerk in Duitsland – de uitgelezen kans om de SM voluit te rijden – nadat 's morgens bij clublid Cyril Sars verzameld was.
 
Wat de gek er voor geeft
Nieuw plaatwerk voor de SM wordt eigenlijk nauwelijks gemaakt, maar we kwamen een Nederlands bedrijf tegen dat bezig is met de deuren. En er niet voor terugdeinst in de toekomst wellicht ook andere delen aan te pakken.
 
ICCCR 2008, een reisverslag (deel III)
Een uitgebreid verslag van de ICCCR, de reis er naartoe en de reis weer terug richting Nederland – om u een indruk te geven.
 
Wereldwijd Gespot, nieuwjaarswensen van de Japanse voorzitter
In de maandelijkse rubriek over de SM op het wereldwijde web deze keer Japan. Met de nieuwjaarswensen van de voorzitter van de Japanse Citroën SM Club.
 
En verder natuurlijk het laatste nieuws, de evenementenkalender en de bekende columns van de voorzitter en SaM Limon.