OVER DE CLUB

De Citroën SM Club Nederland is opgericht op 22 april 1993. Op dit moment heeft de club zo'n 160 leden, voornamelijk in Nederland en met een paar leden in België en Frankrijk. Wij schatten in dat er ca. 250 SM's in Nederland zijn (terwijl er oorspronkelijk maar 99 zijn verkocht) waarvan toch al gauw 170 in rijdende staat... 

Afbeelding invoegen
 
De club is aangesloten bij de Federation Internationale des Clubs Citroën SM (FICCSM). Voorts melden we met trots dat de ontwerper van de SM, monsieur Robert Opron, overleden in 2021, erelid van de club is geweest.

Drie keer per jaar geeft de club een blad uit, SublieM, met daarin uiteraard informatie over de SM. Deze informatie loopt uiteen van zeer technische artikelen, doe-het-zelf artikelen tot anekdotes en belevenissen over de SM.

Naast het clubblad organiseren we minimaal drie keer per jaar een bijeenkomst; aan het begin van elk jaar uiteraard de algemene ledenvergadering, medio april en september een technische meeting meestal gekoppeld aan 'iets' cultureels. Daarnaast organiseren clubleden geheel spontaan ook een aantal bijeenkomsten die zeer de moeite waard zijn. Kijk op de homepage bij Evenementen om te zien wat er zoal op het programma staat voor de komende tijd.
 
Afbeelding invoegen 
Nieuwsgierig geworden ? Via het menu Lid worden kunt u informatie verkrijgen over het lidmaatschap. 
De club is als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Nederland onder nummer 40626199. Bankrekeningnummer: 533621 (Postbank).
 
Ben je al lid en wil je naar de ledenpagina: klik hier!
 
Afbeelding invoegen