40 jaar Citroën SM

Dit jaar, 2010, bestaat de Citroën SM 40 jaar. Om dat te vieren worden alle bezitters van een Citroën SM, clublid of niet, uitgenodigd om zaterdag 26 juni a.s. 40 jaar SM te vieren.
 
Het evenement 40 jaar Citroën SM wordt gehouden bij restaurant Het Middenhuis in Teteringen, een paar kilometer van Breda, in een fraaie en bosrijke omgeving. Bovendien, niet onbelangrijk, biedt Het Middenhuis parkeerplek voor minstens 60 SM's en beschikken ze over een terras met... uitzicht op uw SM.
 
De start van het programma is om 12.00 uur, maar u kunt gerust ook later komen - de reden waarom de in eerste instantie geplande startlocaties door Nederland niet noodzakelijk zijn. Echter, vanaf 12.00 uur wordt u welkom geheten met koffie en vanaf dat moment staat professioneel en toonaangevend (auto)fotograaf Ingmar Timmer klaar om u met uw SM (of alleen uw SM, of uw SM met uw hele familie, etc.) op fraaie wijze vast te leggen.
 
Deze foto krijgt u kosteloos van ons per e-mail opgestuurd (in hoge resolutie, volledig nabewerkt, om eventueel zelf te laten afdrukken) of kan tegen geringe kosten, naar keuze in verschillende formaten, ingelijst worden nabesteld. De gelegenheid tot foto's maken duurt tot ca. 17.00 uur. Voor nabestellingen hebben we de volgende opties:
 
Fotoformaat 20 x 30 cm
Eenvoudig ingelijst

€ 25

Lijst 30 x 40 cm met passe-partout & foto opgeplakt

€ 50

Afdruk op canvas, op frame met 4,5 cm randdikte

 

 € 40

 
Fotoformaat 30 x 40 cm
Eenvoudig ingelijst

€ 50

Lijst 40 x 50 cm met passe-partout & foto opgeplakt
Afdruk op canvas, op frame met 4,5 cm randdikte
€ 75
€ 55

Fotoformaat 40 x 50 cm

Eenvoudig ingelijst

 

€ 75

Lijst 50 x 60 cm met passe-partout & foto opgeplakt

€ 100

Afdruk op canvas, op frame met 4,5 cm randdikte

 € 70

 
Alleen afdruk op canvas
Fotoformaat 50 x 60 cm op frame met 4,5 cm randdikte
Fotoformaat 60 x 70 cm op frame met 4,5 cm randdikte

€ 85
€ 100


De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Grotere formaten zijn op aanvraag ook mogelijk.

Per foto is ongeveer vijf tot tien minuten nodig. Als u op de foto bent geweest, of dat later op de dag wenst te doen, kunt u in de tussentijd genieten van een lunch bij Het Middenhuis (op eigen rekening) en/of een fraaie puzzelrit rijden waarbij u de omgeving verder leert kennen. Tijdens de puzzelrit wordt uw kennis van de SM getest, Citroën Nederland heeft enkele fraaie prijzen beschikbaar gesteld voor de ware connaisseurs

Na de collectieve fotosessie, vooral ook bedoeld als gezellig samenzijn, en de eventuele puzzelrit is er een borrel waarna de mogelijkheid bestaat om aan te schuiven bij een gezamenlijk diner. Het Middenhuis biedt u een vast driegangendiner (voor, hoofd, na) met aperitief, amuse, tafelwater, twee glazen wijn en koffie of thee met een bonbonnetje voor 55 euro per persoon. Speciale wensen (vegetarisch, dieet, lussikniet, etc.) kunnen ter plekke worden doorgegeven. Voor kinderen is een aangepast driegangenmenu beschikbaar – zonder wijn, maar met fris – voor 22,50 euro per kind.

Om voldoende plekken hiervoor te reserveren, is het noodzakelijk dat wij van te voren weten (via info@citroensmclub.nl) dat u wenst mee te dineren en met hoeveel personen. Geef dat aan ons door vóór vrijdag 18 juni zodat Het Middenhuis tijdig haar inkopen kan doen. Mocht u geen zin hebben na het diner naar huis te rijden dan kunnen we hotelsuggesties in de nabije omgeving bieden. Laat het ons weten!

We rekenen op uw komst – clublid of niet, Nederlander of Belg – en wij kijken uit naar een zeer grootse opkomst van Citroën SM's! Wij stellen het ook op prijs, in verband met de algehele planning, als u ons even een e-mail stuurt dat u van plan bent om te komen om bijvoorbeeld deel te nemen aan (delen van) het dagprogramma. Heeft u nog vragen of opmerkingen, mail het ons via bovenstaand mailadres of via het menu Contact.

Beknopt programmaoverzicht zaterdag 26 juni:
vanaf 12.00 uur Ontvangst bij Het Middenhuis in Teteringen
vanaf 12.00 uur Start fotosessie, lunch, puzzelrit (alle facultatief)
vanaf 17.00 uur Einde fotosessie en aanvang gezamenlijke borrel
vanaf 18.30 uur Aanvang gezamenlijk diner
ca. 22.30 uur Einde programma
 
Het adres van Het Middenhuis:
Oosterhoutseweg 139
4847 DB Teteringen
 
Onderstaand de locatie op kaart waarop u eventueel uw route er naartoe kunt plannen:
 

Grotere kaart weergeven